1. Персональна інформація користувача

1.1. Адміністрація сайту з повагою і відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, що став відвідувачем цього сайту. Беручи це Угода Користувач дає згоду на збір і використання певної інформації про користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» та політикою Адміністрації сайту про захист персональних даних. Крім того, користувач дає згоду, що Адміністрація сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти і підтримувати інформацію, пов’язану з членством користувача з метою надання відповідних послуг.

1.2. Адміністрація сайту зобов’язується здійснювати збір тільки тієї персональної інформації, яку Споживач надає добровільно в разі, коли інформація потрібна для надання (поліпшення) послуг Споживачу.

1.3. Адміністрація сайту збирає як основні персональні дані, такі як ім’я, прізвище, по батькові, адреса та електронну адресу, так і вторинні (технічні) дані – файли cookies, інформація про з’єднання і системна інформація.

1.4. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована в разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічний засобів зв’язку, підвладних Адміністрації сайту, Адміністрація сайту не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.5. Адміністрація сайту може використовувати будь-яку зібрану через Сайт інформацію з метою поліпшення змісту інтернет-сайту, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), для маркетингових або дослідницьких цілей, а також для інших цілей, не суперечить положенням чинного законодавства України.

2. Порядок дії Угоди

2.1. Ця Угода є договором. Адміністрація сайту залишає за собою право як змінити цю Угоду, так і ввести нове. Подібні зміни вступають в силу з моменту їх розміщення на Сайті. Використання Користувачем матеріалів сайту після зміни Угоди автоматично означає їх прийняття.

2.2. Ця Угода набуває чинності при першому відвідуванні сайту користувачем і діє між Користувачем та Компанією протягом усього періоду використання Користувачем Сайту.

2.3. Сайт є об’єктом права інтелектуальної власності Адміністрації сайту. Всі виключні майнові авторські права на сайт належать Адміністрації сайту. Використання сайту Користувачами можливо строго в рамках Угоди і законодавства України про права інтелектуальної власності.

2.4. Всі торгові марки і назви, які даються посилання в матеріалах цього сайту, є власністю їх відповідних власників.

2.5. Користувач погоджується не відтворювати, не повторювати, не копіювати, будь-які частини сайту, окрім тих випадків, коли такий дозвіл дано Користувачеві Адміністрацією сайту.

2.6. Ця Угода регулюється і тлумачиться відповідно до законодавства України. Питання, не врегульовані Угодою, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.